CITIRILE AKAŞICE - Naşterea – Prin intermediul lui Nithyananda - 26 Septembrie 2012

 

Să invocăm pe Mahadeva, Kalabhairava– Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva! (Pauză)Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva! (Pauză) Namah Shivaya! Shivaya namah! Shivaya namah! Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva, Shiva

 

Acestea sunt citirile din Arhivele Akaşice despre Naştere.

Nu există astfel de lucruri, precum naşterea. Fiecare picătură de apă din ocean, atunci când se mişcă prin propria sa inteligenţă, se vede ca fiind ruptă de întreg. Când se scapă de rădăcina iluziei, se numeşte iluminare. Naşterea nu are loc aşa cum înţeleg oamenii, adică ca o separare de sursă. Sursa continuă să existe ca parte din această parte, care crede că a devenit parte din sursă. Sursa participă cu partea în totalitate în fiecare acţiune, faptă, pas, comportament, în fiecare clipă prin întreaga sa Prezenţă ce permite pătrunderea. Participarea nu permite niciodată separarea părţii de Întreg. Astfel partea continuă să fie parte din întreg. Naşterea, aşa cum o înţelegeţi voi, nu există în cosmos. Mişcările voastre, dorinţele voastre, creează în voi în mod continuu diferite stări de conştiinţă. Din cauza acestor stări de conştiinţă oscilantă, precum dorinţa senzuală, mânia, lăcomia, teama, gelozia, concurenţa, iubirea, sentimentul de privaţiune, depresia; din cauza acestor experienţe şi exprimări diversificate, partea începe să se simtă separată de Întreg. Din clipa în care partea se simte ca fiind separată de Întreg, ea pretinde că a luat naştere.28. Septembrie 2012 MOARTEA (partea a 2-a) Mahadeva continuă revelaţiile din Cronica Akaşică:

 

Mahadeva continuă revelaţiile din Cronica Akaşică:

Ori de câte ori au loc mai multe morţi ale minţii în acelaşi organism, înseamnă evoluţie spirituală. Dacă mai multe corpuri mor în aceeaşi minte, înseamnă inconştienţă – întunecare spirituală. Când mai multe minţi mor în acelaşi trup, evoluezi spirituali, creşti; când trupurile mor în aceeaşi minte, mergi înapoi spiritual, te distrugi. Iar şi iar şi iar corpurile mor şi minţile mor odată cu ele. Binecuvântaţi sunt aceia în care mai multe minţi mor în acelaşi trup! Permiteţi continuu minţilor să moară. Lăsaţi-o să moară pentru a putea fi transformată. Ori de câte ori faceţi astfel în acelşi trup, acest lucru vă va conduce către cea mai înaltă eliberare şi sărbătoare. Conceptul de a avea bani, de a avea proprietăţi este efectul secundar al incapacităţii de a accepta moartea trupului. Sentimentul de a avea copii este extinderea ta şi incapacitatea de a accepta dispariţia corpului. Când eşti pregătit să accepţi dispariţia corpului, partea din tine care nu moare trece printr-o puternică transformare şi se eliberează de componenta muritoare din tine, care înseamnă corpul ce a dobândit spaţiul în care nu există moarte. Moartea este mecanismul cel mai puternic fie pentru a obţine iluminarea, fie pentru a te scufunda într-o şi mai adâncă inconştienţă. Mereu când adormi este echivalent cu moartea, iar când te trezeşti este echivalent cu naşterea. Dacă ajungi de la starea de somn profund la cea cu vise înseamnă naştere inconştientă. Dacă de la starea de somn profund ajungi direct la cea de trezire, atunci este vorba despre naşterea conştientă. În fiecare zi treci prin naştere şi moarte. În funcţie de modul cum te comporţi cu această moarte şi această naştere decizi modul de comportare a naşterii şi a morţii în corpul tău. Zilnic moartea şi naşterea nu înseamnă altceva decât străfulgerări directe ale îndelungatei morţi şi naşteri, care diferă în timp, dar nu şi în spaţiu sau loc. Fiecare zi de naştere şi moarte şi fiecare naştere a vieţii şi moartea ei au loc în acelaşi timp şi acelaşi spaţiu. Diferă doar timpul dintre o naştere şi cealaltă. Există câteva fişiere ce nu pot fi revelate complet prin cuvinte. Chiar şi după citirea lor, în acele fişiere rămân anumite informaţii nerevelate complet. Acestea pot fi transmise doar prin iniţiere deoarece nu se poate intra în aceste Arhive decât dincolo de actul vorbirii. Nu se pot traduce în cuvinte. Ele continuă să rămână sub formă de vibraţie.01. Octombrie 2012 MOARTEA (partea a 4-a) Mahakala continuă Cronica Akaşă referitoare la Moarte

 

Mahakala continuă Cronica Akaşă referitoare la Moarte

Iluzia acaparează identitatea şi pune stăpânire pe viaţă. Viaţa dusă în mod înşelător posedă şi identitatea din cauza iluziei. Posesorul însuşi simte că îi aparţine.

Când viața consideră că posedă trupul și sfârşeşte în iluzie, atunci simte că însuşi corpul este viața. Atunci când simte că posedă bogăţie și aceasta devine parte a identității sale, atunci este o viață înşelătoare. Același lucru se întâmplă cu renumele şi faima, recompense şi onoruri, când toate acestea te posedă, atunci ele devin parte a identităţii şi viaţa este o iluzie. Viața merge mai departe, acumulând atât de multe iluzii prin conceptul posesiei, încât în cea mai adâncă iluzie posesia însăşi devine parte a identităţii. Moartea vine ca o mare sărbătoare şi eliberare de vreme ce îndepărtează iluziile inutile şi identităţile iluzorii. Este o mare uşurare ori de câte ori o parte din tine sau din ce crezi tu ca fiind parte din tine se îndepărtează de la tine, acea parte care nu a fost niciodată cu adevărat parte din tine. Aceasta îţi aminteşte că atunci când îţi sunt luaţi banii de la tine, când simţi durerea că o parte din identitatea ta moare, este o lecţie pentru tine, pentru a înţelege că de fapt ei nu au fost niciodată parte din tine, dar posesia lor ţi-a creat iluzia identităţii, cum că ar fi fost parte din tine.